28 Aralık 2010 Salı

iPad'den önce tarifesi geldi


Vodafone ve Turkcell, yakında piyasaya sürecekleri iPad için uygulanacak özel internet tarifelerini açıkladı. Cihaz fiyatlarından ise henüz haber yok.

Turkcell ve Vodafone, 25 Aralık'tan sonra piyasaya sürülmesi beklenen Apple iPad için  tarifelerini açıkladı.
Vodafone'dan yapılan açıklamada, iPad keyfini Vodafone 3G farkı ile yaşamak isteyen teknoloji meraklılarının, mobil internet paketleri ile iPad'lerini koşulsuz olarak, kontrat zorunluluğu bulunmadan, diledikleri zaman diledikleri yerden kullanabilecekleri belirtildi.
Vodafone Türkiye Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Öğüt, yaptığı açıklamada, dünyada büyük ilgi gören iPad'i teknoloji meraklılarının uzun zamandır Türkiye'ye gelmesini beklediklerini vurgulayarak, şöyle devam etti:

“iPad'in Türkiye'de satışa sunulmasıyla birlikte herkesi bu çığır açan ürünü Vodafone 3G farkıyla rekabetçi ve avantajlı mobil internet paketlerimiz ve ayrıcalıklı hizmetlerimiz ile kullanmaya davet ediyorum.
Kullanıcılarımız, kota aşım kaygısı yaşamadan gerek 99 kuruşa saatlik veya 3,99 TL'ye günlük Vodemnet paketlerimiz ile gerekse diğer avantajlı aylık mobil internet paketlerimiz ile iPad'lerinin keyfini yaşayabilecekler.”
KONTRAT ZORUNLULUĞU BULUNMUYOR
Vodafone'un ardından Turkcell de iPad'e özel 3G internet tarifelerini açıkladı. Turkcell yakında 1 ve 4 gigabaytlık iPad internet paketlerini müşterilerine sunacağını duyurdu.
Turkcell'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Turkcell'in iPad için sunduğu mobil internet paketleri ile kullanıcılar kontrat zorunluluğu bulunmadan, diledikleri zaman diledikleri yerden daha fazla mobil internete bağlanacak.
Turkcell'in sunduğu özel iPad internet paketlerinden bireysel müşteriler ilk 3 ay yüzde 25, kurumsal müşteriler yüzde 50 indirimden yararlanacak. Bireysel müşteriler 29 lira olan 1 gigabaytlık pakete ilk 3 ayda 21,75 lira, 39 lira olan 4 gigabaytlık pakete ise 29,25 lira öderken, kurumsal müşteriler için ücretler sırasıyla 14,5 ve 19,5 lira olacak.
Ayrıca Turkcell faturalı data hattı alan iPad müşterileri için hat açılış vergilerini de Turkcell karşılayacak. iPad'i yalnızca Turkcell ile kullanan müşteriler, Turkcell'in iPad'e özel geliştirdiği uygulamalar sayesinde SMS/MMS atabilecek, yakında TV ve maç görüntülerini seyredebilecek ve kendilerine en yakın alışveriş fırsatlarını da görebilecek.
İki firma, iPad serisinin fiyatlarınıysa henüz açıklamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

©2009Var Gibi Gibi | by TNB