28 Aralık 2010 Salı

iPad en nihayet ve 'resmen'


Apple'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü Bilkom, aylar sonra iPad'in tüm modellerini pazara sunuyor.


Aylardır haberlere konu olan, tablet bilgisayar pazarının oluşmasında lokomotif rolü oynayan, Avrupa ve ABD'de piyasaya çıktıktan aylar sonra Türkiye'deki 'gri' pazara giriş yapabilen Apple iPad, sonunda Apple'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan Bilkom tarafından piyasaya sürülüyor.
Firmadan yapılan açıklamada, iPad'in 25 Aralık 2010 tarihinde resmi olarak ve 'tüm modelleriyle ve aksesuarlarıyla' satışa sunulacağı belirtildi.
Bilkom tarafından satış sonrası destek ve 2 yıl garanti avantajlarıyla satılacak olan iPad'in fiyatları 1079 TL'den (KDV dahil) başlıyor.

16GB, 32GB ve 64GB seçenekleri ile Wi-Fi ya da Wi-Fi + 3G modellerinden birine sahip olabileceğiniz iPad’ler, World Card’a özel 12 ay taksit seçeneği ile tüketicilerin beğenisine sunuluyor.
Tüketiciler Apple Premium Reseller mağazalarında World Kart’a özel 12 ay taksit seçeneğiyle ayda 90 TL’den başlayan ödeme fırsatıyla iPad’e sahip olabilecekler. Cihazlar, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Gaziantep illerinde Apple Premium Reseller Mağazaları ile Bimeks, Darty, Electroworld, Mediamarkt, Teknosa, Saturn ve Vatan mağazalarında 50’den fazla yetkili Apple satış noktasında farklı ödeme seçenekleriyle bulunabilecek.
iPad'in Blikom tarafından tavsiye edilen KDV dahil son kullanıcı satış fiyatları şöyle:

Tabloda döviz kuru 1$= 1.545TL olarak hesaplanmış. Elbette satış noktalarındaki fiyatlar günlük döviz kuru ve ödeme seçeneklerine göre mağaza bazlı farklılık gösterebiliyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

©2009Var Gibi Gibi | by TNB