15 Ekim 2010 Cuma

iPhone 5'te hangi özellikler bulunacak?

iPhone 4’ün daha dumanı tütmeye devam ederken iPhone 5 hakkındaki söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. İşte iPhone 5 konusunda en ilginç dedikodular...
Farklı tasarımı ve güçlü donanımından ziyade bir anda anten problemi ile gündeme gelen iPhone 4 ülkemizde de satışa henüz yeni sunuldu. Ancak daha şimdiden iPhone 5 hakkında onlarca haber yazılıp çizilmeye başladı bile.
Daha hızlı işlemci, süper hızlı mobil internet gibi söylentiler epey ilgi görüyor. Ancak bunlardan daha önemlisi ise cihazın CDMA desteğine sahip olacağı konusu. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net kulislerde dolaşan iddialı dedikoduları bir araya getirdi. 

iPhone 5 Bu Yaz Gelecek
Apple meraklıları firmanın her yıl Haziran sonu ve Temmuz başında yeni bir ürününü duyurduğundan yola çıkarak iPhone 5'in 2011 yazının ortasında duyurulabileceğinden bahsediyor. Sadece bir istatistikî bilgi olan bu söylentinin başka hiçbir dayanağı bulunmuyor.
... ya da Daha Erken
iLounge isimli bir web sitesi ise bu tarihin daha da erkene alınabileceğini belirtiyor. Kendini Apple'ın mobil cihazlarına adayan sitenin bu iddiasının dayanağı ise iPhone 4'teki anten sorunu. Pek belli etmese de Steve Jobs'ın bu konuyu fazlasıyla kafaya takmış olabileceğini düşünen site yetkilileri iPhone 5'in Ocak ayında duyurulmuş olabileceği kanısında.

0 yorum:

Yorum Gönder

 

©2009Var Gibi Gibi | by TNB